top of page



Måndag
Ajvar gryta med kyckling och ruccola.
Serveras med stekt potatis och smörfrästa haricots verts.
Tisdag
Raggio di sole.
Fylld pasta med carbonara eller osso buco.
Onsdag
Torsdag
Kotlett med krämig svampsås och rostade rotfrukter.
Fredag
Brasseriets klassiker:
RÄKSOPPA toppas med aioli
89:-
SKALDJURSPASTA
Räkor, musslor, tigerräkor, spenat och parmesan
169:-
VEGETARISK PASTA
Paprika, svamp, basilika och parmesan
159:-
BAKAD POTATIS
Skagenröra
129:-
PASTA CARBONARA
Sidfläsk och psrmesan
159:-
RÄKA MED POMMES
Aioli eller chilimajo
179:-
HÖGREVSBURGARE
Cheddar, bacon och pommesfrites
179:-
FISKGRYTA
Toppad med handskalade räkor och aioli
169:-
HUSETS LASAGNE
145:-
CEASARSALLAD
Parmesan, krutonger och bacon, välj mellan:
Krispig kyckling, varmrökt lax, räkor, halloumi eller falafel
179:-/189:-
bottom of page