top of page




Måndag
Wokad kyckling med ris nudlar i sojaglaze.
Tisdag
Ugnsbakad sejfilé med citron, dill och kokt potatis. Serveras med räk och dillsås.
Onsdag
Smörstekt panerad schnitzel med rödvinsås, bearnaisesås, gröna ärtor och klyft potatis.
Torsdag
Kryddmarinerad fläskfilé serveras med haricots verts, chimichurri och stekt potatis.
Fredag
Sveriges nationaldag - helglunch.
Brasseriets klassiker:
RÄKSOPPA toppas med aioli
89:-
SKALDJURSPASTA
Räkor, musslor, tigerräkor, spenat och parmesan
169:-
VEGETARISK PASTA
Paprika, svamp, basilika och parmesan
159:-
BAKAD POTATIS
Skagenröra
129:-
PASTA CARBONARA
Sidfläsk och psrmesan
159:-
RÄKA MED POMMES
Aioli eller chilimajo
179:-
HÖGREVSBURGARE
Cheddar, bacon och pommesfrites
179:-
FISKGRYTA
Toppad med handskalade räkor och aioli
169:-
HUSETS LASAGNE
145:-
CEASARSALLAD
Parmesan, krutonger och bacon, välj mellan:
Krispig kyckling, varmrökt lax, räkor, halloumi eller falafel
179:-/189:-
bottom of page